Избор на категория
Вашата количка

Паста за зъби с флуор BioMin F 75ml

BioMin® F Toothpaste

Дълготрайна защита за вашите зъби

Цена:
0.00 лв.
По-дълъг живот на вашите зъби
По-дълъг живот на вашите зъби
борба срещу разпадането на зъбите
Срещу чувствителни зъби
Срещу чувствителни зъби
възвръща здравината на вашия емайл без болка
Реминерализация на зъбите
Реминерализация на зъбите
повишава естествените градивни елементи
Неутрализира киселините
Неутрализира киселините
основната причина за появата на кариеси
По-бели и по-ярки зъби
По-бели и по-ярки зъби
без използването на пероксиди

Пастата за зъби BioMin e разработена в университета Queen Mary в Лондон. Дългогодишният опит на световни дентални експерти се е събрал в една формула, предлагана в няколко ефикасни продукта за орална хигиена - BioMin F (с флуор), BioMin C (без флуор) и BioMin за деца (предлагана с два вкуса: на ягода или пъпеш).

BioMin е идеална за вегани: пастата за зъби не съдържа животински продукти и не е експериментирана върху животни по време на разработването на продукта.

Уникалната технология, която стои в основата на пастата за зъби BioMin, осигурява съдържание на флуор с дълготрайни резултати (до 12 часа). Отличената с награди формула, използвана в пастата, бавно освобождава калциеви, фосфатни и флуорни йони. Те се комбинират, за да образуват флуорапатит в и около откритите дентинови тубули, за да намалят чувствителността и да укрепят и защитят структурата на зъбите.

Технологията на BioMin F

Пастата за зъби BioMin F съдържа два пъти по-малко флуор от конвенционалните пасти за зъби (600 ppm). В нея флуорът е добавен като биоактивно съединение, с което се осигурява защитен ефект, шест пъти по‑дълъг от този при конвенционалната паста за зъби. Частиците BioMin F имитират и допълват естественото възстановяване на зъбите чрез увеличаване на буферната способност на слюнката за неутрализиране на киселинните атаки.

BioMin F е незаменим продукт за пациенти, подложени на ортодонтско лечение: пастата помага да се намали рискът от поява на петна по време на лечението, а също така насърчава активната реминерализация на зъбите след отстраняване на брекет системата.

Действие: За ежедневна употреба, Защита срещу кариес, Почистване, Против лош дъх, Десенсибилизация, Укрепване на емайла

Характеристики

Частиците на BioMin F са способни да полепнат по повърхността на емайла по време на миене на зъбите и бавно да отделят минерални йони.

 • Укрепват зъбите и предпазват от кариес до 12 часа, използвайки 60 % по-малко флуор;
 • Уплътняват откритите дентинови тубули и облекчават симптомите на свръхчувствителност на зъбите;
 • Възстановяват (реминерализират) емайла и запечатва дентиновите тубули;
 • Осигуряват устойчивост на твърдите тъкани на зъбите към въздействието на киселини, съдържащи се в напитките, храната и зъбната плака;
 • Нежно почистват и избелват. Създават защитно покритие, което запазва дълго време белотата на зъбите

BioMin F - БРОНЯ за зъби, защитава зъбния емайл, като подпомага естествената реминерализация, и осигурява 10 пъти по-голяма устойчивост на киселинни атаки, отколкото другите водещи пасти за зъби

Намалява чувствителността и облекчава ефектите от избелването на зъбите

Технологията Bioglass доставя непрекъснато, но ниско ниво на флуор до 12 часа след измиване на зъбите.

BioMin F повишава нивото си на защита, когато се консумират сладки храни и напитки - идеална е за деца!

Начин на употреба

Поне два пъти дневно в продължение на две-три минути. Преди хранене и преди нощен сън.

 1. Нанесете паста за зъби с дължина 1 см върху четката си за зъби
 2. Поставете четката за зъби върху външните повърхности на зъбите, като я наклоните под лек ъгъл спрямо линията на венците
 3. Използвайте кратки и нежни вертикални четкащи движения. Почистете външните повърхности на горните и долните си зъби, след това вътрешните повърхности и накрая дъвкателните повърхности на всичките си зъби
 4. Не забравяйте да обърнете допълнително внимание на всички труднодостъпни зони
 5. След четкане, в продължение на две минути, завъртете разпенената паста за зъби в устата си за 30 секунди и изплюйте излишното количество в мивката
 6. Избягвайте да изплаквате устата си с вода след употребата на пастата
 7. Изплакването отмива активните съставки на пастата за зъби често преди да са имали възможност да подействат

Съвети от зъболекарите

Не пийте нищо кисело поне 30 минути след измиване на зъбите, в противен случай това ще отстрани голяма част от активните вещества на продукта.

Всеки път, когато консумирате кисели храни или напитки като плодови сокове и газирани напитки, белите емайлови повърхности на зъбите ви започват леко да се разтварят.

Ако обаче не осигурявате достатъчно време за този естествен процес (като например похапвате често през деня), са необходими допълнителни източници, които да заместят изгубените минерали и да помогнат за възстановяването на зъбните повърхности.

Съставки

Калциев фосфосиликат флуорен оксид, глицерин, силициев диоксид, натриев лаурил сулфат, карбомер, ацесулфам калий, аромат на мента, полиетилен гликол.

Съдържание на флуор: 600 ppm

Свързани продукти

Пастата за зъби BioMin e разработена в университета Queen Mary в Лондон. Дългогодишният опит на световни дентални експерти се е събрал в една формула,..
0.00 лв.
Детската паста за зъби BioMin F е базирана на същата иновативна технология като пастата за зъби BioMin F и има приятен естествен аромат на ягода. Паст..
0.00 лв.
Детската паста за зъби BioMin F е базирана на същата иновативна технология като пастата за зъби BioMin F и има приятен естествен аромат на пъпеш. Паст..
0.00 лв.