Избор на категория
Вашата количка

Доставка и плащане

Начини на доставка

Използваме куриерските услуги нa Спиди.

 • Спиди до офис - цената се изчислява автоматично на страница за поръчка

 • Доставка до адрес - цената се изчислява автоматично на страница за поръчка

Доставката е за ваша сметка. Всички поръчки над 60 лв. получават безплатна доставка до офис на Спиди.

Всички поръчки, направени след 17 ч., се обработват на следващия работен ден.

*За съботните доставки до адрес куриерът начислява такса в размер на 3.00 лв.

Доставката ще се извърши за 1 до 2 работни дни.

Начини на плащане

При направена поръчка, можете да заплатите:

 • В брой (наложен платеж) или с карта на куриера при получаване

 • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получаване на сумата/

Ако изберете плащане по банков път, платформата на магазина ще ви предостави необходимата информация за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Необходимо е да преведете стойността на поръчката и да отбележите в „основание за плащане“ номера на Вашата поръчка.

Допълнителна информация за Доставка

Hяĸoи малки нaceлeни мecтa ca cъc cпeциaлeн график нa дocтaвĸa oт cтpaнa нa ĸypиepcĸитe фиpми и доставката до тези места може да предизвика oтĸлoнeниe oт гopeпocoчeнитe срокове на доставка.

 • Всички поръчки се изпълняват след потвърждение по телефона. Ако не се свържем с Вас до 24 часа от поръчката Ви, моля обадете ни се или ни пишете e-mail.

 • Поръчки, направени с метод на плащане „Банков превод“ се изпълняват след приключване на съответната транзакция - обикновено 1-3 работни дни.

 • Ако за приготвянето на поръчката не е необходимо повече време и стоката е налична, поръчките, направени до 16:00 ч. в официални работни дни, обикновено се обработват и предават на куриер същия ден

 • Поръчки, направени след 16:00 ч. в официални работни дни, обикновено се обработват на следващия работен ден

 • Поръчки, направени в петък до 16:00 ч. в официални работни дни, се обработват същия ден и се доставят в събота до офис на куриерската фирма или до адрес на клиента, освен ако клиентът не е пожелал друго. Възможно е доставката до адрес на в съботен ден да е свързана с допълнителни разходи за куриерски услуги.

 • Поръчки, направени в петък след 16:00 ч., събота, неделя и на национални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден

 • Уверете се, че в адресната част на „получател“ сте попълнили точно информацията, която сте предоставили за Вашата поръчка, вкл. телефон и точен адрес за доставка.

 • При получаване на пратка от куриера, преди да впишете своето име и подпис като „получател“ на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера, който Ви доставя пратката, се съставя констативен протокол в два екземпляра, по един за всяка от страните, в който се описва видът, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации относно вида и целостта на пратката следва да се предявяват в присъствието на куриера в момента на получаване на пратката Ви на адрес или преди да сте напуснали офиса на куриерската фирма.

 • Ако пратката е до поискване от офис на куриер, при пристигането ѝ в офис на Спиди би следвало да бъдете уведомени от съответния куриер чрез текстово съобщение (SMS).

 • В случай, че не можем да изпълним поръчката поради това, че нямаме наличност от поръчаните стоки, наш служител ще ви уведоми възможно най-бързо. В такива случаи можете да получите пратката си на по-късен етап, като предварително датата за извършване на доставката се съгласува с Вас. Запазваме правото си да изпратим всички артикули, закупени от вас, с една и съща поръчка, освен в случаите на писмено потвърждение от Ваша страна.

 • Ако се нуждаете от съвет или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас