Избор на категория
Вашата количка
Пасти за зъби BioMin
Пасти за зъби BioMin
BioMin F
Паста за зъби за деца
BioMin ™ F за деца е направен от същата иновативна технология като BioMin ™ F за възрастни. Тази паста за зъби се предлага в два плодови вкуса - пъпеш и ягода - под формата на сребърен гел.
Купете BioMin за деца

Деца


Всички искаме нашите деца да имат добра устна хигиена. Вашият зъболекар трябва да запознае детето Ви с правилната техника на миене на зъбите, както и да му обясни за отрицателните ефекти от консумацията на твърде много захари. Основите и правилната устна хигиена, както и грижата за зъбите на децата се полагат още от детските им години.

Все пак, децата често са привлечени от бонбони, безалкохолни напитки и плодови сокове, които създават твърде висока киселинност в устната кухина. Това, в комбинация с неправилното и недостатъчно измиване на зъбите, води до увреждане на зъбните структури и появата на кариеси.

Поради всички тези причини, ние сме създали паста за зъби Biomin ™ F за деца, в която е използвана същата иновационна технология като в класическата паста за зъби Biomin ™ F .

За да бъде тази паста за зъби по-подходяща за вкуса на най-малките, продуктът се предлага в два плодови вкуса – на пъпеш и ягода – под формата на сребърен гел.

Пастата за зъби BioMin F не съдържа никакви животински вещества и не е тествана върху животни.

 

Миене на зъби с паста за зъби BioMin ™ F за деца


В идеалния случай вашите деца трябва да мият зъбите си с детска паста за зъби BioMin ™ F поне два пъти дневно (веднъж преди закуска и веднъж преди лягане), за да защитят повърхността на зъбите и да предотвратят появата на кариес.

Паста за зъби BioMin ™ F Kids се нанася върху повърхността на четката за зъби, така, че да я покрие. Зъбите се четкат внимателно по всичките им повърхности и се внимава да не се наранят венците. 

След четкане, в продължение на две минути, завъртете разпенената паста за зъби в устата си за 30 секунди и изплюйте излишното количество в мивката. По възможност изябгвайте изплакване на устата.

(Изплакването на устата с вода не позволява на активните съставки на пастата за зъби да работят правилно след измиване)

Децата не трябва да ядат (или да пият) кисели храни или напитки (като плодов сок или плодове) в продължение на 30 минути след измиване.

Ръководство за употреба

Ползите от пастата за зъби

Интелигентна нова технология

Бавно и непрекъснато разпределяне на малко количество минерали в продължение на 12 часа след миене

Малки частици, за големи ползи

Повечето частици BioMin™ са достатъчно малки, за да проникнат през увредените повърхности на зъбите.

Ниско количество на флуор 

Минимално съдържание на флуор и максимална защита на зъбния емайл, осигурена почти през целият ден.

По-добра защита през целия ден

Осигурява на зъбите по-добра защита срещу атаки от кисели храни и напитки, чрез иновативна протекция.

Реминерализира и укрепва зъбите

Технология за възпроизвеждане на естествените биологични процеси за минерализация на зъбите. 

Съставки

Пастата за зъби BioMin ™ F за деца съдържа следните съставки:

Глицерин, силициев диоксид, PEG 400, калций и калциев флуоросулфат, натриев лаурил сулфат, ароматизатор, карбомер, ацесулфам калий.

Концентрация на флуор 530μg / g

Не използвайте, ако сте алергични към някоя от горните съставки.