Избор на категория
Вашата количка

Другите за BioMin

 
Имам чувствителни зъби от доста време. Става толкова болезнено, че едвам издържах понякога. От както използвам BioМin рязко зъбите ми спряха да бъдат толкова чувствителни. Благодаря Ви много!!!
След като беше препоръчан от приятелка, BioМin сега е единствената паста за зъби, която използвам, наистина прави това което пише, посещавала съм зъболекар само за профилактика.
Отлична паста за зъби. Наистина забелязах положителна промяна в зъбите ми. Страхотна подкрепа и указания за миене на зъби, оказва се, че през цялото това време го правя грешно. Ще продължа да използвам пастата.
Абсолютно най-добрата паста за зъби на пазара! Толкова се радвам, че я намерихме. Не бих помислил да използвам нищо друго в бъдеще.
Взех Биомин за децата и освен, че пада голяма забава докато се мият зъбите, много им харесват вкусовете. Ходенето на зъболекар е вече само за профилактични прегледи :))
Използвам това от няколко месеца и забелязах, че зъбите ми са по-малко чувствителни към температура, ще продължавам да го използвам. Хубав мек ментов вкус, просто трябва да запомните да не изплаквате след четкане!
Търсих за паста за зъби с хидроксиапатит с флуорид и попадна на BioMinF. По-добре от всяка друга паста за зъби, която съм използвал преди и е страхотно да се види наука и иновации в дизайна на продукта. Определено ще ми помогне за моя здравословен проблем.
Използвах BioMin F от както я намерих и я давам на децата си, защото това е най-добрата от всички пасти за зъби. Живеем в Германия, струва ми доста заради доставката, но всяко левче си заслужава.