Избор на категория
Вашата количка

Паста за зъби без флуор BioMin C 75ml

BioMin® C Toothpaste

Дълготрайна защита за вашите зъби

Цена:
0.00 лв.
По-дълъг живот на вашите зъби
По-дълъг живот на вашите зъби
борба срещу разпадането на зъбите
Срещу чувствителни зъби
Срещу чувствителни зъби
възвръща здравината на вашия емайл без болка
Реминерализация на зъбите
Реминерализация на зъбите
повишава естествените градивни елементи
Неутрализира киселините
Неутрализира киселините
основната причина за появата на кариеси
По-бели и по-ярки зъби
По-бели и по-ярки зъби
без използването на пероксиди

Пастата за зъби BioMin e разработена в университета Queen Mary в Лондон. Дългогодишният опит на световни дентални експерти се е събрал в една формула, предлагана в няколко ефикасни продукта за орална хигиена - BioMin F (с флуор), BioMin C (без флуор) и BioMin за деца (предлагана с два вкуса: на ягода или пъпеш).

BioMin е идеална за вегани: пастата за зъби не съдържа животински продукти и не е експериментирана върху животни по време на разработването на продукта.

Уникалната технология, която стои в основата на пастата за зъби BioMin, осигурява съдържание на флуор с дълготрайни резултати (до 12 часа). Отличената с награди формула, използвана в пастата, бавно освобождава калциеви, фосфатни и флуорни йони. Те се комбинират, за да образуват флуорапатит в и около откритите дентинови тубули, за да намалят чувствителността и да укрепят и защитят структурата на зъбите.

Технологията на BioMin C

Пастата за зъби BioMin C е разработена за тези, които желаят да използват паста за зъби без флуор, но въпреки това изискват високо ниво на ефективност. Използвайки естествения процес на възстановяване на зъба, BioMin C имитира и подобрява естествения начин, по който слюнката замества загубените минерали в резултат на кисели и сладки храни.

Бързо действаща реминерализация. В рамките на минути след измиване BioMin C увеличава концентрациите на калций и фосфат в слюнката, за да подпомогне процеса на реминерализация.

Подходяща за чувствителни зъби - BioMin помага за възстановяването на причината за чувствителността на дентина (на зъбите) и за премахване или намаляване на дискомфорта. Много продукти покриват причината за чувствителността на зъбите или използват нервни обезболяващи агенти. За разлика от тях BioMin C попада вътре в причината за чувствителността, отворената тръба на зъба, и уплътнява отвътре. Образува защитен слой, който помага да се запечата отворената тубула, честата причина за чувствителността на дентина.

Характеристики

Частиците на BioMin C са способни да полепнат по повърхността на емайла по време на миене на зъбите и бавно да отделят минерални йони.

 • Укрепват зъбите и предпазват от кариес до 12 часа, несъдържайки флоурид;
 • Уплътняват откритите дентинови каналчета и облекчават симптомите на свръхчувствителност на зъбите;
 • Възстановяват (реминерализират) емайла и запечатва дентиновите каналчета;
 • Осигуряват устойчивост на твърдите тъкани на зъбите към въздействието на киселини, съдържащи се в напитките, храната и зъбната плака;
 • Нежно почистват и избелват. Създават защитно покритие, което запазва дълго време белотата на зъбите

Начин на употреба

Поне два пъти дневно в продължение на две-три минути. Преди хранене и преди нощен сън.

 1. Нанесете паста за зъби с дължина 1 см върху четката си за зъби
 2. Поставете четката за зъби върху външните повърхности на зъбите, като я наклоните под лек ъгъл спрямо линията на венцитe
 3. Използвайте кратки и нежни вертикални четкащи движения. Почистете външните повърхности на горните и долните си зъби, след това вътрешните повърхности и накрая дъвкателните повърхности на всичките си зъби
 4. Не забравяйте да обърнете допълнително внимание на всички труднодостъпни зони
 5. След четкане, в продължение на две минути, завъртете разпенената паста за зъби в устата си за 30 секунди и изплюйте излишното количество в мивката
 6. Избягвайте да изплаквате устата си с вода след употребата на пастата
 7. Изплакването отмива активните съставки на пастата за зъби често преди да са имали възможност да подействат

Съвети от зъболекарите

Не пийте нищо кисело поне 30 минути след измиване на зъбите, в противен случай това ще отстрани голяма част от активните вещества на продукта.

Всеки път, когато консумирате кисели храни или напитки като плодови сокове и газирани напитки, белите емайлови повърхности на зъбите ви започват леко да се разтварят.

Естествено тялото ви произвежда слюнка, пълна с калций и фосфат, за да замести тези изгубени минерали. Ако обаче не осигурявате достатъчно време за този естествен процес (като например похапвате често през деня), са необходими допълнителни източници, които да заместят изгубените минерали и да помогнат за възстановяването на зъбните повърхности.

Съставки

Калциев фосфосиликат хлорен оксид, силициев диоксид, натриев лаурил сулфат, титанов диоксид, карбомер, ацесулфам калий, аромат на мента, глицерин, полиетилен гликол.

Свързани продукти

Пастата за зъби BioMin e разработена в университета Queen Mary в Лондон. Дългогодишният опит на световни дентални експерти се е събрал в една формула,..
0.00 лв.
Детската паста за зъби BioMin F е базирана на същата иновативна технология като пастата за зъби BioMin F и има приятен естествен аромат на ягода. Паст..
0.00 лв.
Детската паста за зъби BioMin F е базирана на същата иновативна технология като пастата за зъби BioMin F и има приятен естествен аромат на пъпеш. Паст..
0.00 лв.