Избор на категория
Вашата количка

Паста за зъби за деца BioMin F с вкус на пъпеш 50ml

BioMin® F Toothpaste

Дълготрайна защита за детските зъби

Цена:
0.00 лв.
По-дълъг живот на вашите зъби
По-дълъг живот на вашите зъби
борба срещу разпадането на зъбите
Срещу чувствителни зъби
Срещу чувствителни зъби
възвръща здравината на вашия емайл без болка
Реминерализация на зъбите
Реминерализация на зъбите
повишава естествените градивни елементи
Неутрализира киселините
Неутрализира киселините
основната причина за появата на кариеси
По-бели и по-ярки зъби
По-бели и по-ярки зъби
без използването на пероксиди

Детската паста за зъби BioMin F е базирана на същата иновативна технология като пастата за зъби BioMin F и има приятен естествен аромат на пъпеш. Пастата за зъби BioMin реминерализира зъбния емайл и създава защитен слой, който е устойчив на сладките и киселите храни, които децата обичат.

Съдържанието на флуор е 530 ppm, което е безопасно за деца от тригодишна възраст. BioMin F имитира и допълва естествения процес на регенерация на зъбите и увеличава буферната способност на слюнката срещу киселинни атаки.

Уникалната, отличена с награди технология BioMin F е разработена в сътрудничество с университета Queen Mary в Лондон. Когато се използва, специална патентована комбинация от калциеви, фосфатни и флуорни йони се освобождава в малки дози в рамките на 12 часа след измиване, образувайки флуорапатит за защита на зъбите от кариес и за лечение на свръхчувствителност.

BioMin F е незаменим продукт за пациенти, подложени на ортодонтско лечение: пастата помага да се намали рискът от поява на петна по време на лечението, а също така насърчава активната реминерализация на зъбите след отстраняване на брекет системата.

BioMin F е идеална за вегани: пастата за зъби не съдържа животински продукти и не е експериментирана върху животни по време на разработването на продукта.

Действие: За ежедневна употреба, Десенсибилизация, Укрепване на емайла, Защита от кариес, Почистване

Начин на употреба: Мийте зъбите си два пъти дневно в продължение на 2 минути. След измиване, задръжте пастата в устата си за 30 секунди и изплюйте. Не изплаквайте устата си с вода след измиване: изплакването отстранява активните съставки на пастата за зъби, преди да са имали време да подействат. За най-добри възможни грижи и ефективни резултати препоръчваме да не консумирате кисели напитки и храни в рамките на 30 минути след измиване на зъбите.

Състав: калциев фосфосиликат, флуорен оксид, глицерин, силициев диоксид, натриев лаурил сулфат, карбомер, ацесулфам калий, аромат на пъпеш, полиетилен гликол.

Съдържание на флуор: 530 ppm

Свързани продукти

Пастата за зъби BioMin e разработена в университета Queen Mary в Лондон. Дългогодишният опит на световни дентални експерти се е събрал в една формула,..
0.00 лв.
Пастата за зъби BioMin e разработена в университета Queen Mary в Лондон. Дългогодишният опит на световни дентални експерти се е събрал в една формула,..
0.00 лв.
Детската паста за зъби BioMin F е базирана на същата иновативна технология като пастата за зъби BioMin F и има приятен естествен аромат на ягода. Паст..
0.00 лв.